Zdravilišča

Terme 3000

V OBJEMU ČRNGA ZLATA IZ GLOBINE PANONSKEGA MORJA Bogato dediščino Panonskega morja, tradicijo, znanje in vrhunske turistične storitve so v Termah 3000 združili s prijaznostjo tukajšnjih ljudi in urejenim okoljem ter tako ustvarili priljubljeno turistično destinacijo zdravja, lepote in bogatih doživetij, kar med drugim potrjujejo tudi najvišja turistična priznanja.
Turistični produkti in storitve.
Termalna kopališča: V svetu vodnih užitkov v Termah 3000 lahko gostje uživajo v več kot 25 zunanjih in notranjih bazenih z naravno črno, termo-mineralno in navadno vodo, na voljo so bazeni za otroke, skakalni bazen, tobogani s posebnimi efekti… v lansko kopalno sezono pa so skočili z edinstvenim Aqua loop toboganom, prvim v svetu s 360-stopinjskim obratom in adrenalinskim raketnim startom.
Golf: Le nekaj korakov od bazenov in hotelov pričakuje vse ljubitelje golfa igrišče Golf Livada z 18 igralnimi polji, katerega posebnost je luknja št. 9, ki slovi kot najdaljša v Sloveniji, saj meri skoraj 600 metrov.
Wellness in zdraviliški turizem: Ob celovitih zdravstveni ponudbi je za popolno sprostitev poskrbljeno v najsodobnejšem wellness centru Thermalium, oazi sprostitve, lepote in nege telesa, ki se razprostira na 3500 kvadratnih metrih in nudi več kot 150 raznovrstnih wellness storitev in programov. Goste razvajajo s klasičnimi lepotnimi in negovalnimi storitvami ter programi s pridihom in izkušnjami Daljnega vzhoda. Na osnovi črne termo-mineralne vode, so razvili lastno kozmetično linijo Thermalium Collection in s tem ustvarili dragocen spominek iz Term 3000.
Poslovna srečanja in kongresi: Kongresi in poslovna so srečanja pomemben del turistične ponudbe. Poslovni center se nahaja v hotelu Ajda in edinstvenem petzvezdičnem hotelu Livada Prestige. Nudijo vso udobje in potrebno opremo za nemoteno in učinkovito izvajanje programov. Poslovni center v hotelu Livada Prestige je z najmodernejšo multimedijsko opremo namenjen kongresom, konferencam, srečanjem in različnim seminarjem ter raznovrstnim poslovnim srečanjem.
Kulinarika: Celovitost turistične ponudbe dopolnjuje bogata kulinarika Danila Kozarja, člana slovenske kuharske reprezentance in dobitnika številnih državnih in mednarodnih priznanj s področja kulinarike.

Vrhunska in udobna namestitev:
Hotel Livada Prestige*****: 122 sob: 23 enoposteljnih sob; 67 dvoposteljnih sob; 28 »Junior suite«; 4 »Senior suite« (www.hotel-livada.si)
Hotel Ajda****Q: 157 sob: 40 enoposteljnih; 111 dvoposteljnih in 6 apartmajev
Hotel Termal****: 140 sob: 22, dvoposteljnih, 111 dvoposteljnih in 3 suite
Apartmaji Prekmurska vas****: 37 sob
Bungalovi***: 148 ležišč
Kamp****: 500 mest
Kontakt:
Terme 3000
Kranjčeva 12
9226 Moravske Toplice
T: +386 (0)2 512 22 00
F: +386 (0)2 548 16 07
E: info@terme3000.si
www.terme3000.si

Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Terme Lendava - Vodni svet term Lendava nudi svojim gost... » več
Zdravilišče Radenci - Ponujajo preventivne, zdravstvene in rek... » več
Terme Banovci - Banovci imajo odlično termalno vodo, ki... » več
Terme Sončni park Vivat****, Moravske Toplice - Terme Vivat … čarobnost vodnih doži... » več
VESTNIK
TURISTIČNE AGENCIJE
Muranica GoPrekmurje.si je turistični informativni in prodajni portal, ki ponuja aktualne informacije o naravnih in turističnih znamenitostih, prireditvah, šegah in navadah in kulinariki. » več
Center Turizem d.o.o. Turistična agencija CENTER v svojih poslovalnicah v Murski Soboti, Mariboru in Ljutomeru ponuja kompletno turistično ponudbo na enem mestu. » več
Relax Turizem Programi družbe Relax Turizem d.o.o. temeljijo na zadovoljevanju potrebe po koriščenju prostega časa- torej na poslanstvu »zadovoljiti potrebe po sproščenem koriščenju prostega časa«. » več
Turistična agencija Pütra Pomurje predstavljeno na Pütrin način. » več
Turistična agencija Klas Murska Sobota Turistična agencija Klas nudi: letovanja poleti in pozimi po Sloveniji in tujini, potovanja in izlete za zaključene skupine ali individualne prijave, prodajo vstopnic za koncerte in prireditve, posebno ponudbo za Pomurje in občasne avtobusne prevoze. » več
KORISTNE INFORMACIJE
Javna prevozna sredstva in avtomobilska vožnja Avtobusne povezave, železniške povezave, pomoč na cesti; ... » več