Aktivnosti

Konjeniški klub Zaton

Konjeniški klub Zaton je bil ustanovljen leta 2002. Smo mlad klub z velikim zagonom in veseljem do konjev in ljudi. Štejemo okoli 30 članov in veliko več prijateljev, ki nas podpirajo.
Ni pomembno koliko ste stari, kakšen karakter imate in ali ste iz Slovenije! Konji so zelo bistre živali in hitro vas bodo naučili, da si vzamete čas zase in spoznate, da je življenje ena sama igra. Svet konjev je preprost, z malimi pravili prijaznosti in potrpežljivosti. Spoznali boste, da ni zadosti, da ste samo jahač, kajti lahko postanete veliko več. Lahko ste prijatelj, ki mu konj zaupa. Konji nas znajo na prefinjen način popeljati v svet sanj, kjer je mir, narava, prijaznost in sočutje.
V okolici kluba so neskončno dolgi in čudoviti tereni za vse ljubitelje jahanja po deželi. Sicer pa se ukvarjamo predvsem s šolo jahanja od začetnikov do tekmovalcev. Imamo tudi voltižirno skupino, ki nastopa po vsej Sloveniji. Tudi tisti, ki imate mlade neujahane konje ste pri nas dobrodošli. Poskrbeli bomo, da boste nad svojem mladim konjem navdušeni.

Ponudba:
• jahanje za otroke
• voltižiranje
• zacetni tecaji jahanja
• opravljanje izpitov JAHAC 1 in 2
• poletni tabori
• programi za vrtce in šole
• terensko jahanje
• terapevtsko jahanje
• intenzivni tecaj jahanja
• penzion za konja
• šolanje in prevzgoja konja


KJE NAS NAJDETE
Iz smeri Gederovci (mejni prehod z Avstrijo) - na krožnem križišcu v Gederovcih zavijete za Radence. Skozi Sodišince in Murske Petrovce se boste pripeljali do Petanjcev. Ko pridete v vas, boste na vaši levi zagledali smerokaz, ob njem pa zavili desno po poljski poti. Na koncu poti je ribnik in - tu nas najdete. (Gederovci – KK Zaton = 5 km)
Iz smeri Murska Sobota - peljite se proti Mariboru. Cesta vas vodi skozi Tišino, do Petanjcev. Na koncu dolge ravne ceste zavijte desno – smer Gederovci (mejni prehod z Avstrijo). Po 500 metrih zagledate edino samcato poljsko pot levo. Zavijete in se znajdete pred manjšim ribnikom. Poglejte na levo in tu nas najdete! (Murska Sobota – KK Zaton = 10 km)
Iz smeri Maribor - pridite do Radencev. Pri prvem krožnem križišču zavijte za Mursko Soboto. Peljete se preko mostu čez reko Muro in že ste v Petanjcih. Ko pridete do edinega križišča, zavijete na levo v smeri Gederovci (mejni prehod z Avstrijo). Po 500 metrih zagledate edino samcato poljsko pot levo. Zavijete in se znajdete pred manjšim ribnikom. Poglejte na levo in tu nas najdete! (Radenci – KK Zaton = 3 km) 
 
DOBRODOŠLI V ZATONU! 

Konjeniški klub Zaton
Naselje Ljudske Pravice 28
9000 Murska Sobota
T: +386 (0)2  532 1661
M: +386 (0)31 338 023
E: kk@zaton-bm.si
www.zaton-bm.si
Več informacij lahko dobite na telefonski številki 031 304 947 (Boris Mikolič)

 
 
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Panvitina srčna pot - Skupina Panvita je skupaj s partnerjem D... » več
Kolesarske poti po Prlekiji - Prlekija je pokrajina polna prelepih nas... » več
Roto tours, Polana - Tudi Prekmurje oz Pomurje zna biti zanim... » več
Turistični center Zaton - Vsaj 6 razlogov zakaj obiskati Turistič... » več
Balonarski klub Berta - Balonarski klub Berta je klub, ki katere... » več
VESTNIK
TURISTIČNE AGENCIJE
Muranica GoPrekmurje.si je turistični informativni in prodajni portal, ki ponuja aktualne informacije o naravnih in turističnih znamenitostih, prireditvah, šegah in navadah in kulinariki. » več
Center Turizem d.o.o. Turistična agencija CENTER v svojih poslovalnicah v Murski Soboti, Mariboru in Ljutomeru ponuja kompletno turistično ponudbo na enem mestu. » več
Relax Turizem Programi družbe Relax Turizem d.o.o. temeljijo na zadovoljevanju potrebe po koriščenju prostega časa- torej na poslanstvu »zadovoljiti potrebe po sproščenem koriščenju prostega časa«. » več
Turistična agencija Pütra Pomurje predstavljeno na Pütrin način. » več
Turistična agencija Klas Murska Sobota Turistična agencija Klas nudi: letovanja poleti in pozimi po Sloveniji in tujini, potovanja in izlete za zaključene skupine ali individualne prijave, prodajo vstopnic za koncerte in prireditve, posebno ponudbo za Pomurje in občasne avtobusne prevoze. » več
KORISTNE INFORMACIJE
Javna prevozna sredstva in avtomobilska vožnja Avtobusne povezave, železniške povezave, pomoč na cesti; ... » več