Uporabniški dogodki

Vabilo na brezplačno delavnico Kako uspešno oblikovati timponedeljek, 21.06.2010

avtor: malatejka
Vabimo Vas na brezplačno delavnico »Kako uspešno oblikovati dober tim za razvoj in krepitev NVO«, ki jo organiziramo v okviru projekta »Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja«. 6.7.2010, ob 16. uri, Hotel Vivat, Moravske Toplice.
Cilji delavnice so:
- spoznati, kaj odločilno vpliva na učinkovitost delovanja v posamezni NVO; izboljšati osebne rezultate članov in pospešiti sodelovanje med različnimi NVO; povečati osebno delovanje in medsebojne odnose v ključnih timskih elementih; prilagoditi in spreminjati svoj stil delovanja NVO glede na okolje; pridobiti uporabne ideje za povečanje sodelovanja med različnimi tipi ljudi.

Delavnico bo vodila magistra neprofitnih organizacij in odlična strokovnjakinja Darja Zorko Mencin, nosilka certifikata Insights trenerja in licence Timske učinkovitosti Insights, je strokovnjakinja za HRM, razvoj kadrov, moderatorka in NLP mojstrica. Prav tako je aktivna udeleženka številnih konferenc in članica IO Društva moderatorjev Slovenije, Društva za vrednotenje dela in IAF. Razvila je tri Insights programe e-učenja preko spletne učilnice.

• Gradivo:
Udeleženci delavnice prejmejo posebej pripravljeno gradivo.

• Metoda dela:
Delavnice so praktično naravnane, individualne in skupinske praktične vaje, študij primerov na podlagi ekskluzivnega licenčnega razmerja. Potekajo v sproščenem vzdušju.

• Potrdila:
Ob zaključku delavnice bodo udeleženci prejeli potrdilo o uspešno zaključenem usposabljanju.

Delavnica je brezplačna, vendar so potrebne prijave
, zato vas prosimo, da udeležbo potrdite preko e-pošte matejka@lrf-pomurje.si ali na telefon (02) 538 13 54 pri Matejki Horvat.

Več info: www.lrf-pomurje.si
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Dramska in recitatorska skupina - Mladi, ki želite nastopati, vabljeni, da se nam... » več
Delavnica: "Spletna stran, ki prodaja" v Lendavi - Spoštovani obrtniki in podjet... » več
Priprava zaključnih računov za društva - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje... » več
Brezplačna delavnica - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vas vabi na brezpla... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK