Uporabniški dogodki

SENJE NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA 2010torek, 18.05.2010

avtor: malatejka
Odlična priložnost za društva in ostale nevladne organizacije, da se predstavite na brezplačnih stojnicah.

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje v okviru projekta »Regionalno stičišče NVO Pomurja« letos znova organizira »Senje nevladnih organizacij Pomurja 2010«, ki bo letos potekalo 28. in 29. maja 2010 v Murski Soboti.

V petek, 28. maja bomo organizirali Konferenco nevladnega sektorja Pomurja, z začetkom ob 15. uri v konferenčni dvorani Hotela Diana. Na konferenci bomo predstavili aktualne teme, ki se osredotočajo na nevladni sektor in tudi širšo civilno družbo: zaposlovanje v nevladnih organizacijah, socialno podjetništvo, vključevanje civilnega sektorja v razvoj regije, zakonodajne vrzeli, ki zavirajo razvoj civilnega sektorja ter sodelovanje nevladnih organizacij z lokalnimi skupnostmi. Podrobnejši program si oglejte na naši spletni strani: www.lrf-pomurje.si.

 

Sobota, 29. maj pa bo namenjen druženju med organizacijami, predvsem pa je odlična priložnost za vse vas, da se brezplačno predstavite na stojnicah, ki bodo namenjene ravno vam. Stojnice bodo postavljene v soboškem parku (Trubarjev drevored). Vsi, ki ste zainteresirani, da predstavite svoje dejavnosti in projekte, izdelke ali kar koli, kar je značilno za vaše društvo, klub, zavod ali ustanovo, vas vabimo, da si rezervirate svojo stojnico na matejka@lrf-pomurje.si ali preko telefona 02 538 13 54 (Matejka Horvat).

Na senju boste bolje spoznali tudi našo organizacijo in podporne storitve, ki vam jih nudimo brezplačno.

Veselimo se snidenja z vami! Dobrodošli.

Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Dramska in recitatorska skupina - Mladi, ki želite nastopati, vabljeni, da se nam... » več
Delavnica: "Spletna stran, ki prodaja" v Lendavi - Spoštovani obrtniki in podjet... » več
Priprava zaključnih računov za društva - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje... » več
Brezplačna delavnica - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vas vabi na brezpla... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK