NAJBOLJ KOMENTIRANO
Prva je skrb za druge Nizke temperature prinašajo tudi spremenjene razmere na ces... » več
Murske krone: Predstaviti želijo najboljše v regiji Z darilnimi boni povezujejo ponudnike v regiji in jo tako pr... » več
Imata čar in sijaj, ne pa življenja Hotel Elizabeta v Lendavi zaprt, sameva tudi »črna vdova«... » več
ZANIMIVOSTI
Uporabniški dogodki

Prejemi in obračun dajatev po uveljavitvi ZPIZ-2, ZDR-1 in ZUTD-A Beltincičetrtek, 26.09.2013

avtor: TheAngel
VEM točka RA Sinergija vas v sodelovanju z občino Beltinci vljudno vabi na brezplačno podjetniško delavnico z naslovom \"Prejemki in obračun dajatev po uveljavitvi ZPIZ-2, ZDR-1 in ZUTD-A\", ki bo v četrtek, 10.oktobra 2013, s pričetkom ob 17. uri v veliki dvorani Gasilskega doma Beltinci, Štefana Kovača 5.
 VEM točka RAZVOJNA AGENCIJA SINERGIJA Vas v sodelovanju z občino Beltinci vljudno vabi na brezplačno podjetniško delavnico z naslovom "Prejemki in obračun dajatev po uveljavitvi ZPIZ-2, ZDR-1 in ZUTD-A," ki bo v četrtek, 10. oktobra 2013, s pričetkom ob 17.00 uri v veliki dvorani Gasilskega doma Beltinci, na naslovu ulica Štefana Kovača 5, Beltinci. 

Na delavnici bo ga. Mira Špiljak, strokovnjakinja ter podjetniška svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami, podala podrobnejše informacije iz področja urejanja trga dela ter odgovarjala na vprašanja udeležencev. 

Program delavnice: 

* Prejemki in obračun dajatev po uveljavitvi ZPIZ-2, ZDR-1 in ZUTD-A (osebe v delovnem razmerju, samozaposleni in družbeniki poslovodje, druge osebe); 

* odgovori na vprašanja udeležencev. 

Delavnica je namenjena predstavnikom mikro, malih in srednje velikih ter velikih podjetij. Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije prostora je obvezna predhodna potrditev Vaše udeležbe. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite na e-mail naslovu: jozica@ra-sinergija.si ali na telefon: 538 13 50 najpozneje do srede, 9. oktobra 2013 do 14. ure. 

Izvajanje celotvitih podpornih storitev v okviru točke VEM je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, zato je delavnica za vse udeležence brezplačna. 

Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Dramska in recitatorska skupina - Mladi, ki želite nastopati, vabljeni, da se nam... » več
Delavnica: "Spletna stran, ki prodaja" v Lendavi - Spoštovani obrtniki in podjet... » več
Priprava zaključnih računov za društva - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje... » več
Brezplačna delavnica - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vas vabi na brezpla... » več
Brezplačna delavnica - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vas vabi na brezpla... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK