ZADNJI BLOGI
Trendom stenske nalepke Izdelujemo vse vrste stenskih nalepk za dekoracijo... » več
Incestuozna povezava med mediji in oblastjo Katoliško vzgojeni rjavi socialist Goebbels, Hitl... » več
Papeži in njihova jezuitska vojska med poglavitnimi vojnimi hujskači Namesto, da bi Sveti sedež kaznovali zaradi razpi... » več
ZANIMIVOSTI
Uporabniški dogodki

Delavnica Stil v nevladnem sektorjuponedeljek, 28.12.2009

avtor: malatejka
Regionalno stičišče NVO Pomurje za člane nevladnih organizacij (društev, zavodov, ustanov) organizira delavnico Stil v nevladnem sektorju.

Vabimo Vas na delavnico Stil v nevladnem sektorju, ki jo organiziramo v okviru projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja«

Podoba mora sporočati naše poslanstvo in dejavnost.  Prav tako usklajena podoba prispeva k boljšim odnosom med člani, s sodelavci in partnerji. Prvi vtis, ki ga pustimo na sogovornika, je zelo pomemben. Nikoli več ne bomo imeli druge priložnosti, da naredimo prvi vtis.


Predstavniki nevladnih organizacij se pri svojem delovanju pogosto srečujemo s partnerji in sofinancerji - podjetniki, predstavniki občin in ministrstev, zato se nam zdi zelo pomembno tudi, da znamo izbrati pravi stil tako oblačenja kot celotnega videza (barve ipd.), saj z njim lahko vplivamo na prvi vtis, ki ga pustimo na drugih.


VSEBINA DELAVNICE:

  • podoba člana nevladne organizacije -  oblačenje predstavnikov nevladnega sektorja (društva, nevladne organizacije, zavodi) -  pomembnost podobe, prvi vtis dobro oblečena ženska/moški.
  • barve (pomen barv, psihologija barv) in barvni tipi.
  • odkrijmo stil oblačenja v nevladnem sektorju na različnih nivojih komuniciranja (javni nastop, predstavitev na TV – oddaje, novinarske konference, predstavitev na Ministrstvu, občinah, predstavitev podjetnikom – sofinancerjem,…)

Delavnica je brezplačna in je namenjena članom nevladnih organizacij, ki se zavedajo pomembnosti uspešnega komuniciranja in nastopanja v javnosti.

Delavnica je obogatena s power point prezentacijo (slike oblačil, krojev, barv, mode…), udeleženci pa boste na delavnicah tudi praktično sodelovali.

Seminar traja 3 šolske ure z vmesnim odmorom. Delavnica bo potekala v prostorih Hotela Vivat – Moravske Toplice, in sicer v torek, 29. 12. 2009 z začetkom ob 16. uri.

Delavnico bo vodila ga. Alenka Zupan (predstavnica podjetja www.colourmebeautiful.si).

Število udeležencev je omejeno, zato vas prosimo, da udeležbo čim prej potrdite preko e-pošte matejka@lrf-pomurje.si ali na telefon (02) 538 13 54 pri Matejki Horvat.

Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
أوميغا بازل - [b][url=http://ar.seamasteromega.com/]أوميغا باز... » več
jonovital@yahoo.com - Posojilo ponudba za zmanjšanje revščine » več
AKBGroupe zasebne naložbe za novo leto 2017 - AKBGroupe zasebne naložbe za ... » več
ponujajo posojila med zlasti - ponujajo posojila med zlasti » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK