Uporabniški dogodki

Brezplačna delavnica Biogradnjaponedeljek, 16.08.2010

avtor: malatejka
Lokalna energetska agencija za Pomurje vas vabi, da se udeležite delavnice BIOGRADNJA v regiji, ki jo organizirajo na 48. mednarodnem kmetijskoživilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.
Lokalna energetska agencija za Pomurje vas vabi, da se udeležite delavnice BIOGRADNJA v regiji, ki jo organizirajo na 48. mednarodnem kmetijskoživilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, dvorana 5.

Delavnica je namenjena vsej zainteresirani javnosti, predvsem pa vabimo tiste, ki se ukvarjate ali se boste ukvarjali z gradbeništvom, arhitekturo, kot tudi študente, energetske managerje,….

Ključne teme na delavnici bodo:
  • biogradnja in njeni zametki v Pomurju in Sloveniji,
  • osnovni koncept biogradnje,
  • materiali, načrtovanje in izgradnja objekta,
  • finančni vidik biogradnje,
  • sociološki vidik biogradnje.

Po uvodni predstavitvi projekta MOVE, bo sledil program delavnice, pod strokovnim vodstvom g. Stojana Habjaniča. V drugem delu delavnice, pa se bodo predstavili projekti s področja biogradnje, bodisi dosežene rezultate in cilje, bodisi kot animacijsko diseminacijska predstavitev in poziv za sodelovanje v prihajajočih aktivnostih le-teh.

Projekt MOVE (www.move.si) je sofinanciran s strani Evropskega teritorialnega sodelovanja OP SI-AT, kar nam omogoča,  da organiziramo za Vas delavnico brezplačno, vendar so obvezne prijave udeležbe na e-pošto milena@leapomurje.si ali na telefonsko številko (02) 538 13 57 (ga. Milena Šadl) zaradi lažje organizacije.

Vstop na sejmišce in v dvorano bo možen s kuponi, ki jih boste prejeli pred glavnim vhodom na sejmišce na dan delavnice.
Vljudno vabljeni!


Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Dramska in recitatorska skupina - Mladi, ki želite nastopati, vabljeni, da se nam... » več
Delavnica: "Spletna stran, ki prodaja" v Lendavi - Spoštovani obrtniki in podjet... » več
Priprava zaključnih računov za društva - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje... » več
Brezplačna delavnica - Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vas vabi na brezpla... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK