Blogi: uporabniki
avtor: Borislav Kosi

VEGETARIJANSKI PIKNIK in NO BORDER JAMpetek, 08.08.2014

Celodnevni glasbeno vegetarijanski piknik za izgradnjo živalim prijazne Slovenije!
 

 

   

 

http://www.osvoboditev-zivali.org/slike/empty.gif

http://www.osvoboditev-zivali.org/slike/empty.gif

VEGETARIJANSKI PIKNIK in NO BORDER JAM

Limbuško nabrežje (Limbuš - pri Mariboru)

nedelja, 10. avgust 2014 od 10.00 ure

 

 

 

Naročeno lepo vreme, dogajanje ves dan, glasba, stojnice, priložnost za piknik, za druženje, za pokušino odlične brezmesne hrane in še marsikaj - to bo letošnji Vegetarijanski piknik.

Subkulturni azil Maribor, zavod za umetniško produkcijo in založništvo, v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali in njihove pravice, 10. avgusta 2014 na Limbuškem nabrežju, prireja veliki
Vegetarijanski piknik in No Border Jam festival z akustičnimi glasbenimi nastopi glasbenikov. V okviru vegeterijanskega piknika in glasbenega festivala se bo odvijal tudi Mariborski ustvarjalni sejem (Maus) s številnimi ustvarjalci unikatnih ročnih izdelkov ter ustvarjalnimi delavnicami za odrasle in otroke, hkrati pa se bo odvijal sejem ponudnikov vegetarijanske in veganske prehrane.

Osnovna ideja prireditve je sejemska prireditev, ki bo obiskovalcem predstavljala in ponujala drugačen način življenja, intenzivno povezan z naravo. Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja s ponujanjem kvalitetnih naravnih prehrambenih izdelkov, ki ne vključujejo mesa.

Se vidimo 10. avgusta na velikem Vegetarijanskem pikniku. 

Lep pozdrav.

 

 

 

Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.