Blogi: uporabniki
avtor: cajtgajst

Protesti, družbeni razkol, kje vidim rešitev?ponedeljek, 18.02.2013

Zakaj protesti? Zakaj politični kaos? Zakaj ni DENARJA? Ker dovolimo BANKIRSKIM KOMUNISTOM da ustvarjajo svet za \\\"nas\\\" ter dobiček za sebe. MI SMO REŠITEV, samo poglejmo ožji svet okoli nas, ter širše po celem Planetu? Kaj vidimo? IDIOTIZEM človeštva
9. Marca je načrtovana 4. Vseslovenska Ljudska Vstaja v Ljubljani pred Parlamentom

Na državni praznik 8. Februarja smo bili priča 20 tisoč glavi množici (v Ljubljani) svobodnih ljudi ki so odločno izpovedali svoje nezadovoljstvo zoper sedanji sistem vodenja DRŽAVE, parlamentarna demokracija v kateri so se močno ugnezdile parlamentarne stranke, ki pridno črpajo denarna sredstva, za katera so si izborili vse zakonske pravice (dolžnosti pa nosimo volivci, ker smo jih izvolili). "STRANKOKRACIJA" je postala absolutni mehanizem nadzora države.

ZAKAJ PROTESTI?
Na ulice gredo predvsem intelektualci, izobražene osebe, ki niso pripravljeni slepo slediti ABSOLUTNI vladi "strankokracije", ljudje ki se zavedajo da obstajajo mnoge druge možnosti, predvsem pa manj v breme družbeni ter naravni blaginji kateri sta trenutno v močnem razkolu.

Zakaj DRUŽBENI RAZKOL? Družbeni razkol je posledica DENARNEGA GOSPODARSTVA, ki nam prodaja najrazličnejše "PASTI" za dobiček gospodarstva. "Pasti" v katere se ujamemo brez da bi se tega resnično zavedali. Zunanja lepota, navidezna urejenost telesa in okolja (stanovanje, dvorišče), "lepi" avtomobili, družbeni položaj, ZASLUŽEK (mar je res nekdo ki zasluži več denarja na mesec več vreden), TEKMOVALNOST (za dobičke "organizatorjev")? Tekmovalnost je žal tudi močno opazna v politični eliti, ki pa namesto da bi delala za dobro volivcev dela za lastne DENARNE interese.
 
REŠITEV je predvsem lastna VOLJA DO ŽIVLJENJA kakršnega hočemo, mi ki želimo pošteno in brezmejno življenje, ki želimo ZNANJA, ki se želimo učiti in biti učitelji, ki ne želimo SLEPO SLEDITI sistemu izkoriščevalnega gospodarstva za dobiček koga? MEDNARODNIH DENARNIH SKLADOV (ki so v privatnem lastništvu)?
Rešitev je tudi v SAMOIZOBRAŽEVANJU v politiki, v vrtnarjenju, v družbeno korist, v korist vsega življenja ki bo prišlo na Svet po naši ČLOVEŠKI SMRTI.
PREHRAMBENA SAMOOSKRBA krajevnih skupnosti?
MI SMO REŠITEV nihče ne bo namesto nas šel na volitve ter izglasoval NEODVISNE politične predstavnike... Zato pojdimo izrazit nezadovoljstvo glede potrate naših dobrin za potrebe ozke POLITIČNE ELITE, ter si izborimo drugačen način gospodarjenja z Človeškimi in Zemeljskimi viri.

ALI BOMO DOVOLILI DA NAM POBEREJO VSE preden bomo začeli zares ukrepat in nehali čakati na g."Čarodeja" ki bo pomahal s čarobno palčko in potem bo vse vredu?
------------------------------------------------------------------------------------
"Bodi spememba, ki jo želiš videti v Svetu." Mahatma Ghandi
Dominik Šandor

Povezave:
www.freeworldcharter.org/sl/charter
www.duh-casa.si/vstopna/
www.sinteza.co/
thevenusproject.com/
sl.wikipedia.org/wiki/The_Zeitgeist_Movement


Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.