ČLANKI AVTORJA BLOGA
Defloriram Blog kot vsak drug. Le da je ta na del skupnosti s... » več
Blogi: uporabniki
avtor: Jernej Šavel

Defloriram četrtek, 30.04.2009

Blog kot vsak drug. Le da je ta na del skupnosti spletne strani www.pomurje.si, katerega ustvarja najmočnejši novinarski team v Pomurju. DEJSTVO.

Sem prvi, ki piše blog na spletnem portalu www.pomurje.si ?
Pojma nimam. Nisem preveril. Morda bi moral. Ne ! Zagotovo bi moral. Okej pač nisem tipičen, niti idealen novinar. Mogoče pa nekega dne bom. A dvomim, da bom kdaj postal tipičen "karkoli". Prej bo vse postalo in ostalo "tipično za Šavla". Kakorkoli že: sem ali nisem defloriral blogovsko sceno na pomurje.si. Želim si le, da bi nas bilo čim več in da bi lahko prebral čim več iz duše napisanih razmišljanj, čutenj, ad hoc sestavkov, enačb, rebusov, neumnosti, povezav. Pa tudi čim več "razlitih žolčev". Naj smrdi. Kjer smrdi je dim. Kjer je dim je tudi ogenj. Pravijo....
Morda pa bom na blogu kdaj dobil kakšen namig za dober prispevek ali zgodbo. Seveda je vse odvisno od vas in nas. Od nas seveda, če bomo, kot soustvarjalci, znali dobro "spromovirati" spletno stran na kateri se nahajate.

Pa še to. Blog že nekaj časa, bolj ali manj redno, pišem na naslovu jernejsavel.blogspot.com. Nove prispevke pa bom objavljal tako tu kot tam.
 

Ocena
Ocena
Komentiraj
dodano: 22.04.2010 ob 16:17:06 uporabnik: Koouvran
Leto je okrog. Zdaj mora slediti drugi blog, kot si napovedal. Vsako leto enega.
dodano: 07.04.2010 ob 12:53:19 uporabnik: ruby
No, končno ste se oglasili tudi Vi, gospod Šavel. Rada Vas poslušam na MV, všeč mi je Vaša neposrednost. V pričakovanju vaše naslednje objave...pozdrav
dodano: 30.04.2009 ob 13:11:10 uporabnik: Aleš Ropoša
zanimivo.