Blogi: uporabniki
avtor: Vedeževanje

...sreda, 13.10.2010

V premislek..
 

LJUBICAM SE SLABO PIŠE

1 COMMENT »

OCTOBER 12TH, 2010 POSTED 7:54 PM

Klici “ljubic” so mi dobro znani. Vsaka “ljubica” ima zgodbo o romantičnem, strastnem začetku v smislu, kako se je trudil zanjo, kako ji je “pihal na dušo”, kako pozoren je bil, kako ne ljubi svoje žene, punce, partnerke,.. itd. Kako je ona posebna in kako rajši jo ima kot svojo partnerko.

Pogosto mi govorijo, kako se niso dovolile osvojiti, kako so bile močne… a vztrajnost “osvajalca” se je izplačala… (no ja, o tem bomo še govorili), končno se mu ni mogla več upirati, končno si je dovolila vizijo o njem, o njima kot paru, takoj, ko bo zaupstil svojo ženo, punco, partnerko….  in končno se mu je predala, in znova, na skrivaj, … na njenem domu, proč od oči, kjer sta lahko sama, ….

Seveda, on ni tisti, ki bi lahko bil vsak dan pri njej, seveda, jo ne more vedno poklicati, ali se ji javiti na telefon,… a naša Ljubica ima še vedno vizijo, kako bo njen, kako bosta skupaj preživljala prosti čas, deževne nedelje v postelji, kako bosta šla na večerjo ali v kino…. ali, še bolje… v posteljo.

Njen ljubimec po njuni intimi izgine iz njenega življenja – še več – veliko se jih že prej “zasigura” v smislu, da ji povejo, da niso prosti.

Ocena
Ocena
Komentiraj
dodano: 03.11.2010 ob 19:17:50 uporabnik: Koouvran
piši dalje
dodano: 23.10.2010 ob 01:21:44 uporabnik: Koouvran
Ljubica načelno ni kriva, če slučajno to ni žena in mamica drugega.