NAJBOLJ KOMENTIRANO
Prva je skrb za druge Nizke temperature prinašajo tudi spremenjene razmere na ces... » več
Murske krone: Predstaviti želijo najboljše v regiji Z darilnimi boni povezujejo ponudnike v regiji in jo tako pr... » več
Imata čar in sijaj, ne pa življenja Hotel Elizabeta v Lendavi zaprt, sameva tudi »črna vdova«... » več

O podjetju

Podjetje za informiranje Murska Sobota, d.o.o je izdajatelj regionalnega časopisa Vestnik in internetnega portala www.pomurje.si. Prvi zametki današnjega podjetja, ki zaposluje 25 delavcev in ima blizu sto zunanjih strokovnih in drugih sodelavcev, segajo v leto 1958, ko je podjetje prevzelo izdajanje takratnega regionalnega časopisa Pomurski Vestnik, ki izhaja že 60 let. Danes je Vestnik glavna blagovna znamka podjetja, ki podpira razvoj novih blagovnih znamk. Med njimi je trenutno najpomembnejši internetni portal www.pomurje.si, ki ob informativnih in zabavnih vsebinah vključuje še turistični portal regije. Pomembna dejavnost podjetja je oglasno trženje, ki ga izvaja in razvija v okviru blagovne znamke Venera, agencija za trženje. Ukvarja se s prodajo oglasnega prostora v lastnih medijih, je zakupnik oglasnega časa v programu Radia Murski val, oglasno trženje pa opravlja tudi za druge družbe in medije. Je organizator prireditev in producent oglasov, ukvarja se z založništvom, prevajanjem lektoriranjem, fotografiranjem, oblikovanjem časopisov in drugimi dejavnostmi, ki so povezane z mediji, založništvom in promocijo.
Podjetje za informiranje Murska Sobota je vsa leta prisotnosti na trgu finančno stabilno in razvojno usmerjeno. Uveljavilo se je kot eno sicer manjših, vendar najuspešnejših gospodarskih družb v regiji Pomurje.

Pošlji povpraševanje
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK