NAJBOLJ KOMENTIRANO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več

O podjetju

Podjetje za informiranje Murska Sobota, d.o.o je izdajatelj regionalnega časopisa Vestnik in internetnega portala www.pomurje.si. Prvi zametki današnjega podjetja, ki zaposluje 25 delavcev in ima blizu sto zunanjih strokovnih in drugih sodelavcev, segajo v leto 1958, ko je podjetje prevzelo izdajanje takratnega regionalnega časopisa Pomurski Vestnik, ki izhaja že 60 let. Danes je Vestnik glavna blagovna znamka podjetja, ki podpira razvoj novih blagovnih znamk. Med njimi je trenutno najpomembnejši internetni portal www.pomurje.si, ki ob informativnih in zabavnih vsebinah vključuje še turistični portal regije. Pomembna dejavnost podjetja je oglasno trženje, ki ga izvaja in razvija v okviru blagovne znamke Venera, agencija za trženje. Ukvarja se s prodajo oglasnega prostora v lastnih medijih, je zakupnik oglasnega časa v programu Radia Murski val, oglasno trženje pa opravlja tudi za druge družbe in medije. Je organizator prireditev in producent oglasov, ukvarja se z založništvom, prevajanjem lektoriranjem, fotografiranjem, oblikovanjem časopisov in drugimi dejavnostmi, ki so povezane z mediji, založništvom in promocijo.
Podjetje za informiranje Murska Sobota je vsa leta prisotnosti na trgu finančno stabilno in razvojno usmerjeno. Uveljavilo se je kot eno sicer manjših, vendar najuspešnejših gospodarskih družb v regiji Pomurje.

Pošlji povpraševanje
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK