Rajski zeleni kotiček

Tretji finalist v kategoriji vrt iz Prlekiječetrtek, 21.07.2016

avtor: Pomurje.si, foto Andrej Nemec
Domačija družine Sovič in Nemec v Nunski Grabi, naš tretji finalist v kategoriji vrt, je s cestne strani videti, kot da hiše sploh ne bi bilo, saj je vsa v cvetju. A pravi raj nas čaka šele na drugi strani hiše. Andrej Nemec pohvali ženo Marjano in taščo, ki po njegovih besedah naredita vse potrebno, on pa, kot pove, pomaga le gledati, kako je lepo.
»Surfinije imamo le spredaj, zadaj pa imamo vrt, kjer med drugim rasteta bananovec in figovec, prav tako je v cvetju bližnji hrib … za počitek sta prava kraja terasa in vrtna hišica. Tam si človek res oddahne,« še pove Nemec o domačem vrtu. 
 
Vas pa še vedno vabimo. Ne čakajte, ampak se prijavite – ali pa prijavite svoje prijatelje, sosede ali sorodnike, če živijo sredi raja – mogoče boste prav vi tisti, ki boste »krivi«, da bodo odnesli glavno ali katero drugo nagrado za najlepši, najspokojnejši, najbolj cvetoč ali kako drugače – naj… vrt ali balkon.

Prijavite se lahko na spletni strani pomurje.si/rzk, po pošti ali v naročniški službi Vestnika.
oglasno sporočilo
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Zmagovalna vrt in balkon iz Polane in Okoslavcev - Na zmagovalnem vrtu pri Nini V... » več
Zadnja finalista iz Polane in Peskovec - »Tipičen podeželski vrt z ogromno roma... » več
Sedmi, pravljični finalist iz Križevec - Znan je sedmi, predzadnji finalist med... » več
Peti finalist iz Šalovec - Izbor 5. finalista med vrtovi ni bil niti malo prepros... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJE OCENJENO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več