Rajski zeleni kotiček

Prvi finalist iz Križevec na Goričkempetek, 08.07.2016

avtor: Pomurje.si
Pa ga imamo. Prvega finalista v kategoriji vrt namreč. Težko mu rečemo kotiček, saj bi zanj potrebovali dodatno kategorijo – park. Zlahka pa rečemo, da Zlatka in Zvonko Jazbinšek ljubita svoj zeleni kotiček v Križevcih na Goričkem, kajti česa takega brez ljubezni enostavno ne moreš vzdrževati.
To je tudi prvi od rajskih zelenih kotičkov, ki smo ga izbrali med prispelimi prijavami, da se bo ob koncu akcije – ta v kategoriji vrt – potegoval za naslov rajski zeleni kotiček 2016 in za denarno nagrado 1000 evrov.

Pozivamo vas, da se nam pri izbiri najlepšega balkona, terase ali vrta pridružite, lahko nam tudi samo sporočite, kje in kdo ima čudovit vrt, ki bi ga bilo lepo predstaviti v časopisu, mi pa bomo ne samo najlepšemu vrtu podelili 1000 evrov ter najlepšemu balkonu oz. terasi 500 evrov, ampak boste vsi, ki boste s svojimi vrtovi sodelovali v naši akciji, vključeni še v nagradno žrebanje za 250 evrov, ki jih boste lahko izkoristili v vrtnarstvu Kurbus. Verjamemo, da bo to prijetno zapravljanje.
 
Prihodnji teden vam želimo predstaviti že drugi vrt ali balkon, zato ne odlašajte, pohitite, do ponedeljka nam pošljite fotografije na rajski@vestnik.si ali prinesite fotografije v naročniško službo Vestnika, lahko pa jih enostavno pošljete po pošti na naslov Vestnik, Ul. arhitekta Novaka 13, 9000 Murska Sobota.
 
Pravila za sodelovanje najdete TUKAJ in v Vestniku.
 
Objavljamo pa tudi fotografije prvega finalista v kategoriji vrt, to je vrt Zlatke in Zvonka Jazbinška iz Križevec na Goričkem.
 
Predlagamo, da si Vestnik shranite, kajti na koncu, ko bo glasovanje, bomo med vsemi glasovalci izžrebali tri nagrade. Prejeli bodo orhidejo Vrtnarstva Kurbus in letno naročnino na revijo Moj vrt.
 
Več o nagradni igri preberite na www.pomurje.si/rzk
   
oglasno sporočilo
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Zmagovalna vrt in balkon iz Polane in Okoslavcev - Na zmagovalnem vrtu pri Nini V... » več
Zadnja finalista iz Polane in Peskovec - »Tipičen podeželski vrt z ogromno roma... » več
Sedmi, pravljični finalist iz Križevec - Znan je sedmi, predzadnji finalist med... » več
Peti finalist iz Šalovec - Izbor 5. finalista med vrtovi ni bil niti malo prepros... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJE OCENJENO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več