Rajski zeleni kotiček

Peti finalist iz Šalovecsreda, 03.08.2016

avtor: Pomurje.si
Izbor 5. finalista med vrtovi ni bil niti malo preprost. Kar zasipali ste nas namreč s predlogi in res se je bilo težko odločiti, koga izbrati tokrat. Čeprav si vsi sodelujoči v izboru rajskega zelenega kotička zaslužijo priznanje, bo prvi pač le eden. Zato se je bilo treba odločiti in naša komisija je za 5. finalista izbrala rajski zeleni kotiček Stanka in Marjanke Črnko iz Šalovec.
Ki sta tako skromna, da so ju morali sosedje nagovarjati k prijavi v naši akciji – tako pravi tisti, ki ju je nazadnje prepričal, da košček svojega raja delita z nami. Sicer pa, fotografije povedo več, kot mi lahko zapišemo.
 
Peti finalist v kategoriji vrt je za preprosto kmečko hišo v Šalovcih. Mož Stanko iz naravnih materialov oblikuje elemente vrta, ki jih žena Marjanka z ljubeznijo zasaja in neguje.
 
In naj vam priznamo, užitek je občudovati fotografije, ki nam jih pošiljate. Vaši vrtovi nas navdušujejo, pošiljate nam pestre, raznovrstne in zanimive vrtove. Majhne in velike. Zavedamo se, da je v vsak tak vrt vloženo ure in ure dela, in zato je odločitev o enem finalistu na teden zelo težka. Vendar ostajate v bobnu do konca. Tudi če ne boste med finalisti, bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali še dve nagradi v vrednosti 250 evrov. In tudi zato je vredno sodelovati.
 
Tokrat pa pričakujemo in si želimo vaš balkon ali teraso. Nekaj majhnega. Simpatičnega. Zelenega. Kar v istem trenutku hladi telo in ogreje dušo. Vemo, da je majhen balkon oziroma teraso težje spremeniti v raj, saj smo na balkonu s prostorom zelo omejeni, a se da.
 
In če tudi vi veste za kak tak košček raja na balkonu, se prijavite prek spletne strani pomurje.si/rzk, pošljite fotografije na rajski@vestnik.si, po pošti na Vestnik, p. p. 107, 9000 M. Sobota ali jih prinesite v naročniško službo Vestnika.
 
Pravila sodelovanja najdete na spletni strani TUKAJ.
   
oglasno sporočilo
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Zmagovalna vrt in balkon iz Polane in Okoslavcev - Na zmagovalnem vrtu pri Nini V... » več
Zadnja finalista iz Polane in Peskovec - »Tipičen podeželski vrt z ogromno roma... » več
Sedmi, pravljični finalist iz Križevec - Znan je sedmi, predzadnji finalist med... » več
Finalista iz Ljutomera in Murske Sobote - Četrti finalist med vrtovi je krasotec,... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJE OCENJENO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več