Pomurje

Nove investicije v Vivatučetrtek, 18.05.2017

avtor: Bernarda B. Peček
Pomurskemu turizmu se v tem letu obeta nekaj novih investicij. Največ teh bo izvedenih v Moravskih Toplicah, tako v Termah 3000 kot tudi v Termah Vivat. Prav v Vivatu te dni predstavljajo eno najzanimivejših naložb, nadhod, ki povezuje hotelsko-bazenski kompleks z novim prenovljenim hotelskim delom. Pokriti hodnik ali nadhod pomeni tudi svojevrsten arhitekturni dosežek, v vsakem primeru pa je objekt zanimiva novost v tem delu Slovenije.
Gostje, ki bivajo v aparrtmajih, so se hodnika ali nadhoda med ločenimi objekti, zelo razveselili, saj to pomeni, da lahko lažje in hitreje pridejo do bazenov ali druge ponudbe in storitev.Zadnja večja naložba v Vivatu je bila gradnja novega pokritega bazena in ureditev pestre ponudbe savn. Tudi v tem letu načrtujejo več novih naložb. Turistične ponudnike, ki uporabljajo termalno vodo, pa najbolj pesti neprimerno rešeno vprašanje plačevanja koncesij.
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Zasejane in pridelane manj pšenice - Po podatkih Statističnega urada je bila vre... » več
Gradijo novo proizvodno halo - Družinsko podjetje Mobitex iz Čentibe, znano po p... » več
Deset let Elektromontaže Puhan iz Kobilja - Letos pridobili nove skladiščne pr... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Slovenija evropski prvak tudi s pomočjo pomurskih navijačev Kdo bi si to mislil?! Slovenija je evropski prvak v košarki... » več