Pomurje

Anketa Večera: Občani zaznavajo razvojtorek, 25.04.2017

avtor: Pomurje.si
Pri časopisu Večer so objavili rezultate javnomnenjske raziskave, v kateri so prebivalci vzhodnega dela Slovenije med drugim ocenjevali delo županov, spraševali pa so jih tudi o podpori političnim strankam.
V osmi volilni enoti bi tako največ anketirancev volilo SDS (11,7) in SD (9,7). V Murski Soboti so anketiranci delo zdajšnjega župana Aleksandra Jevška ocenili s povprečno oceno 3,82, kar 71,7 odstotka anketirancev pa je njegovo delo ocenilo kot uspešno. Med anketiranci jih je 61 odstotkov ocenilo, da občina razvojno napreduje. 

Bolj podrobno o Večerovi javnomnenjski raziskavi TUKAJ
oglasno sporočilo
Ocena
Ocena
Komentiraj
dodano: 25.04.2017 ob 16:58:58 uporabnik: copicar
Zaznamo mi bole to kak napredek ;-) http://www.vecer.com/kadrovski-vrtiljak-v-
murski-soboti-dosegli-so-dno-6258753 to anketo pa si nekam vteknite ;-) što je na njo odgovarjo- povezani ?? če je za vas napredek 170 m kolesarske in hungario ring pri zvezdi v treh letah te vsaka vam čast.Poglednite malo kak kadrujejo ;-) nega šans ka bi štoj drugi do službe prišo ;-) razen povezanih pa še tu se med seuf štukajo :-) Mamo župana ka se slika z polpuno račko ;-) in omenja ka de plantarič zdaj en čas okoli popejvle in se nastavlja kameran,što pa v resnici vodi občino ? verjetno še en ne prekmurec ;-)
Damir Banfi: Do strank bil vedno predvsem človek - Ustanovil je svoje pogrebno p... » več
16. Jožefov pohod na Cankovi - Športno društvo Studenec s Cankove je spet - že... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJE OCENJENO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Zamenjava v vrhu SV: Pomurec Alan Geder nov načelnik generalštaba Vlada je na predlog ministrice za obrambo Andreja Katič raz... » več