Kralj šnopsa

Iščemo kralja šnopsapetek, 06.01.2017

avtor: Pomurje.si
»Mel san dobre karte, samo on je mel še boukše« in »Nika san nej mogo. Da sva rastalala, je fčasi doubo dva asa. Ge san meo pa dve desetki,« sta značilni izjavi dveh tekmovalcev v šnopsu. Nič drugače ne bo tokrat. Vsem ljubiteljem šnopsa namreč ne preostane nič drugega, kot da pridejo na Vestnikov turnir v šnopsu. Najmanj, kar se jim obeta, je dobro druženje, izkusijo pa lahko napetost dvobojev in povrhu postanejo še Vestnikov Kralj šnopsa. Ali pa Vestnikova Kraljica šnopsa. Za najboljše so pripravljene tudi lepe praktične nagrade.
Prvouvrščeni na predtekmovanju prejme darilni bon v vrednosti 160 evrov, zmagovalec finala praktično nagrado – motorno žago v vrednosti 600 evrov, drugouvrščeni praktično nagrado v vrednosti 300, tretji 150 in četrti 50 evrov.

Prijavnina znaša 8 evrov. Vsak igralec prejme komplet kart, kemični svinčnik, blok in večerjo.

Igra se na dve dobljeni igri do sedme točke. Igralec, ki zmaga dve igri, je zmagovalec. Igralec, ki v žrebanju parov na izpadanje izžreba 0, če je neparno število tekmovalcev, naslednjič vedno žreba 1. V finalno tekmovanje se uvrstijo igralci, ko je v bobnu za žrebanje 9 listkov z imeni tekmovalcev ali manj.

Se vidimo že 13. januarja v Gostišču pri Rudiju v Šalovcih, kjer se bo tekmovanje začelo ob 18. uri. Zbiranje prijav je od 17.30 dalje. 

Potem vsak petek ob isti uri na drugih prizoriščih (Okrepčevalnica Tropicano v Srednji Bistrici, Gostilna Kančal v Lendavi, Gostilna, picerija Kostanj v Ptujski Cesti pri Gornji Radgoni in Gostilna Ficko pri Sv. Juriju na Goričkem) vse do 17. februarja, ko bo v Pizzerii in gostilni Kratochwill v Murski Soboti finalno tekmovanje.

Več o tekmovalnih pravilih preberite TUKAJ
Ocena
Ocena
Komentiraj
dodano: 09.01.2017 ob 06:57:23 uporabnik: copicar
Vsaj eno predtekmovanje bi lahko bilo bližje M.Soboti.
V Črenšovcih se je zbralo 92 tekmovalcev - Tekmovanje v igranju kart je polnem ... » več
Kdo bo Vestnikov kralj šnopsa? - Začeli smo novo tekmovanje v igranju kart. V pr... » več
Iščemo kralja šnopsa - tekmovalna pravila - Pravila Vestnikovega turnirja v š... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Prva je skrb za druge Nizke temperature prinašajo tudi spremenjene razmere na ces... » več
Murske krone: Predstaviti želijo najboljše v regiji Z darilnimi boni povezujejo ponudnike v regiji in jo tako pr... » več
Imata čar in sijaj, ne pa življenja Hotel Elizabeta v Lendavi zaprt, sameva tudi »črna vdova«... » več